Aangepaste openingstijden in maart

Wegens omstandigheden zal ik de maand maart helaas minder kunnen werken. Om jullie niet helemaal alleen te laten heb ik vervanging geregeld. Annelyn (voor vele van jullie niet onbekend) zal de winkel waarnemen in mijn afwezigheid. De hele maand maart is de winkel dan ook minder open dan u van ons gewend bent.

De tijdelijke openingtijden zijn: woensdag t/m vrijdag 13.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00

Hou de site in de gaten voor actuele tijden en eventuele veranderingen. Ik kijk ernaar uit jullie snel weer te zien!

Liefs PameLAMijn verhaal

1 juli 2015 was de dag! Met vlinders in mijn buik fiets ik de stad in naar het Kort Rapenburg. De handtekeningen werden gezet en de sleutels overhandigd. Een droom die uitkomt, een gouden kans, een lot uit de loterij. Noem het wat je wil maar die dag begon het dan echt. Ik werd de trotse eigenaresse van Goudsmederij LA en mijn grootste passie was weer terug in mijn leven.

Een passie die ik per toeval heb gevonden. Na een stage voor mijn toenmalige opleiding Internationale groothandel, bleek de hele dag achter een computerscherm niet mijn ding. Ik ben altijd een knutselaar geweest en besloot dat een beroep waarbij ik met mijn handen kon werken, beter bij mij zou passen. Na een ouderwetse zoektocht in boeken in de schoolbibliotheek (ondenkbaar voor velen dat dat nog niet met google ging, of verraad ik nu mijn leeftijd…) vond ik de opleiding goudsmeden aan de vakschool in Schoonhoven. Dus ben ik in het diepe gesprongen en ben begonnen aan een nieuwe opleiding. En toen gebeurde het… ik werd tot over mijn oren verliefd op het materiaal, de techniek, de creativiteit, de vieze handen, het gereedschap en de resultaten die bereikt kunnen worden. Sieraden zijn bijzondere aankopen, voor bijzondere momenten, hier onderdeel van zijn en volledig de wensen van de klant waar maken in de vorm van een handgemaakt uniek sieraad is magisch. Gevoel en emotie vastleggen op een technisch creatieve manier.

Laurie en Annelyn waren na 9 jaar toe aan een nieuwe uitdaging dus Goudsmederij LA had een nieuwe eigenaar nodig. In de voorgaande jaren was ik al onderdeel van Goudsmederij LA in drukke periodes en vakanties. Dus ik kende de winkel door en door. Goudsmederij LA overnemen was een logisch vervolg voor ons alle drie. En voor mij een gouden kans om weer te doen waar ik zo van hou: goudsmeden.

Inmiddels is het 1 juli 2016. Een jaar lang heb ik kunnen wennen aan mijn nieuwe plekje. En mogen genieten van het smeden. Het was spannend en ontspannen tegelijk. Ik kijk uit naar de komende jaren en de sieraden die ik daarin voor jullie mag maken.

Liefs PameLAzomersluiting

Ook deze zomer gaat Goudsmederij LA weer een paar weken sluiten. Van 17 juli tot en met 16 augustus om precies te zijn. Dan is het weer tijd om heerlijk bij te komen en nieuwe inspiratie op te doen in alles wat ik zie. En even wat extra tijd om te werken aan de nieuwe collectie. Ik hoop u vanaf 16 augustus weer in de winkel te mogen verwelkomen om de nieuwe sieraden te bekijken!

Ik wens u een fijne zomer!

PameLAPameLA

Een nieuw gezicht bij Goudsmederij LA!!!
Pamela van Delden zal vanaf nu vaker te zien zijn in de winkel.
Kom gezellig langs om kennis te maken :)
Na de zomer zal zij de winkel overnemen.
Niet getreurd en wees niet bang… LA blijft gewoon LA ;)
Tot snel in de winkel!

Liefs Laurie, Annelyn & Pamelawebdesign & development by Medianique
De maand maart is de winkel minder open dan u van ons gewend bent. Woe-vrij 13.00-18.00 zat 10.00-17.00     Read More »