Veranderingen bij Goudsmederij LA

Mooie verhalen van vreugde, groei, feest en het vieren van het leven, maar ook de andere kant, van het verlies, de tranen het gemis. Dat omzetten in een sieraad vol emotie dat een verhaal verteld, de geschiedenis vastlegd en een gekoesterd erfstuk wordt van de toekomst.

Dat somt voor mij op wat ik de afgelopen 3 jaar in mijn winkel aan het Kort Rapenburg heb mogen doen. Met een grote glimlach maar ook met een traan kijk ik hierop terug en ben ik ontzettend dankbaar voor die grote kans. En de tijd die ik daar heb mogen zijn. Dankzij julllie, mijn klanten, is een grote droom werkelijkheid geworden.
 
Nu is het echter tijd voor verandering. Niet meer de druk van een winkel maar doen wat ik het liefste doe, verhalen vertalen tot een passend sieraad. Daar zal ik zeker niet mee stoppen. De manier waarop veranderd wel. Niet meer in de winkel maar aan de keukentafel, daar waar het leven zich afspeeld. Daar help ik u graag met het vertalen van uw verhaal naar een passend ontwerp. Dus schroom niet en neem conact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk uit naar uw volgende verhaal.
 
De winkel aan het Kort Rapenburg zal een metamorfose ondergaan. Annelyn Angenent, voor velen van jullie niet onbekend, zal terug keren en haar nieuwe collectie tonen. www.annelynangenent.nl
 
Liefs PameLA